Što je novo na Zisuart?
  • Aliens Zisuart
  • paper-mache
  • paper-mache
  • paper-mache
  • paper-mache
  • paper-mache
  • paper-mache

MALIK FESTIVAL Rijeka 26.svibanj 2012.

I ove godine na Trsatskoj gradini "Festival Mitova i Legendi istre i Kvarnera - Malik fest 2012."
Prošle godine bilo je zanimljivo, lokacija predivna.

EUROCON 26.-29.travanj 2012.

aliens paper mache  spock paper mache  picard paper mache  instant wizard paper mache  funny witches paper mache  eurocon 2012. zisuart štand

Zisuart na Euroconu s prodajnom izložbom radova te malom likovnom radionicom: "Napravite svoje čudovište/aliena".

galerija

Likovna kolonija Susedgrad 01.studeni 2011.

Likovna kolonija Susedgrad - Suzana Stjepanović - Zisuart

Likovna kolonija održana na starom gradu. Tema: povijest i ruševine starog grada Susedgrada, te glavni protagonisti seljačke bune 1573. godine Franjo Tahy i Matija Gubec.

Mala likovna kolonija bila je zamišljena kao kreativno druženje gdje su u raznim tehnikama naši "mali i veliki" umjetnici prema inspiraciji interpretirali povijesne teme i ličnosti te današnje ostatke ruševina starog grada.
Tehnike je bilo raznih: akvarel, pastela, tuš, ugljen, te kiparenje u glini, te paper mache. Radovi su na kraju bili izloženi u knjižnici Vladimira Nazora u Podsusedu.

galerija

Renesansni Festival Koprivnica 01.-04.rujan 2011.

Zisuart štand na renesansnom festivalu - Suzana Stjepanović

Renesansni festival se održava svake godine u Koprivnici, na predivnoj lokaciji koja je pretvorena na 4 dana u izlet u 15. i 16. stoljeće.

Mnogo sadržaja, umjetnika, zanata tog doba, gdje su se eto savršeno uklopili i paper-mache vilenjaci, vile, harlekini i zmajevi Zisuart galerije. Manifestacija je bila lijepo iskustvo i preporučam svima da zacrtaju na kalendaru početak rujna svake godine.

galerija

MALIK festival - Trsatska gradina, Rijeka 12.lipanj 2011.

Velika zelena zmajica Zisuart na Malik festivalu - Suzana Stjepanović


Malik festival 2010. - novi festival s temom hrvatskih mitova i legendi. Naravno, vilenjaci, vile i zmajevi su i tu bili.galerija

SFERAKON - 13.-15. svibanj 2011.

Sferakon 2011. Zisuart štand - Suzana stjepanović

SFERAKON 2011. je manifestacija koja se svake godine oko svibnja održava na zagrebačkom fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). To je sajam znanstvene fantastike te "fantasy" tematike koji okuplja mnogo posjetitelja iz cijele hrvatske pa i izvana.

2012. će se održati EUROKON koji će biti iste tematike no na razini europe, znači još veći. 2011. sam prvi put sudjelovala na tom događaju kao samostalni umjetnik.

galerija